Saunojen savupiiput

Savupiippujärjestelmä palokaasujen poistamiseen saunakiukaista luonnollisella vedolla. Ruostumattomat teräspiippumme noudattavat EU:n ja standardeja ja niille ominaista on kestävyys ja luotettavuus. Savupiiput on valmistettu 0,8 mm:n ruostumattomasta teräksestä ja eristetyissä piippuelementeissä on 50 mm:n eristyskerros, jonka ansiosta turvallisuudesta ei tarvitse tinkiä missään vaiheessa.

Saunoihin meiltä löytyy kaksi vakio toimitus sisältöä, joissa on kaikki tarvittava piipun asentamiseen saunaan. Halkaisijaltaan 115mm ja 130mm hormiputkella valmistettuja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja hormeja, joita saa myös mustaksi maalattuna.

Turvaetäisyys helposti syttyvistä materiaaleista (etu x sivut x korkeus)

Polttoaine

Kiinteät polttoaineet

Darbinė temperatūra

≤ 600 °C

Plienas

Sisäputki: ruostumaton teräs EN 1.4307
Ulkoputki: ruostumaton teräs EN 1.4307 tai maalattu teräs

Sienelės storis

0,8 mm

Slėgio klasė

N1 – luonnollinen veto

Izoliacija

Injektoitu mineraalivilla, paksuus – 50 mm

Atsparumas suodžių užsidegimui

G – kestävä

Atstumas iki degiųjų medžiagų

≥ 1001 mm (nimitys 4)

Atsparumas kondensatui

D – suunniteltu kuiviin käyttökohteisiin

Sertifikatai

1397-CPR-0558

Sistemos žymėjimas

EN 1856-1 T600-N1-D-Vm-L20080-G100 (4)

Lataukset

Ohjeet

Sertifikaatit

1 Todelliset pienimmät sallitut etäisyydet palaviin materiaaleihin savupiipun ulkopinnasta on määritettävä tuotemerkinnässä ja kansallisissa määräyksissä määriteltyjen etäisyyksien mukaisesti. Jos lainsäädännössä ja tuotemerkinnässä mainitut etäisyydet ovat erilaiset, on käytettävä suurempaa sallittua etäisyyttä palaviin materiaaleihin. Pienimmät sallitut etäisyydet palaviin materiaaleihin (mm) on määritetty testaamalla tässä järjestelmässä savupiippuja, joiden sisähalkaisija on d 200 mm. Testattua etäisyyttä suurempien savupiippujen etäisyydet palaviin materiaaleihin lasketaan kertomalla testattu etäisyys seuraavilla kertoimilla: d 201-300 mm:n osalta kerroin on 1, d 301-450 mm:n osalta kerroin on 1,5, d 451-600 mm:n osalta kerroin on 2, d 601 mm:n ja sitä suurempien savupiippujen osalta kerroin on 4.

Lisää tuotteita

Kysyttävää tarjotuista tuotteista?
tarjottu tuote?

Vastaamme mielellämme mihin tahansa kysymykseen. Ota yhteyttä

Norite sužinoti daugiau?

Vastaamme mielellämme mihin tahansa kysymykseen. Täytä lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.